Over mij

Mijn naam is Russell Wretham, ik kom oorspronkelijk uit Londen. Sinds december 1993 woon ik met veel plezier in Almere. In de zomer van 2014 hebben mijn vrouw en ik dit huis gekocht in Muziekwijk-Noord. De grote aangebouwde garage hebben wij omgebouwd tot PT fitness studio.

Kernovertuiging: de graad van werk die je aan de wereld presenteert, weerspiegelt de kracht van het respect dat je voor jezelf hebt.

Mijn grootste passie is altijd gezondheid en lichaamsbeweging geweest.

Ik geloof in een uitgebalanceerde holistische benadering van gezond leven. Ik ben bedachtzaam, weloverwogen en ben graag goed voorbereid op elke training met mijn klanten. Ik geniet van de uitdaging om cliënten te helpen het beste uit zichzelf te halen, elke keer dat ze met mij sporten.

Ik ben oprecht, zorgzaam en loyaal. En zodra we gaan samenwerken, zal ik al mijn kennis en aanzienlijke ervaring inzetten om ervoor te zorgen dat u niet alleen uw optimale gezondheid bereikt, maar ook dat u van de ervaring geniet.

Ik kijk er erg naar uit om met u samen te werken.
Ik ben geregistreerd en geaccrediteerd trainer / instructeur bij Beweegregister NL BR-nummer 2015009 en tevens geregistreerd en geaccrediteerd niveau 4 Fitness trainer B / Personal Trainer.

Daarnaast ben ik ook een iPEC certified professional life- & high performance coach plus ELI master practitioner.

ELI master practitioneriPEC certified professional Life- & high performance coach

Maak je website met Websitemachine.nl